bionavigaattori

Perusta yritys, ryhdy tutkijaksi tai tee molemmat…..

 

 

Kirjoittaa tänään ylen kolumnissa Inka Mero  https://yle.fi/uutiset/3-10825408?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsdaily&utm_content=2019-06-12 

Ylen kolumnin  kirjoittaja oli yksi kolmesta LVM:n palkkaamasta  vuoden 2017 valmistuneen liikenneverkkojen kehittämis vision tekijöistä .

Raportti oli huikea esitys liikenneinframme kehittämistarpeesta neljälle liikennemuodolle. Viidettä liikennemuotoa ei poliittisten valintojen takia hyväksytty tutkimukseen ja loppuraporttiin mukaan. http://www.sisavesi.fi/?page_id=271 .

Nyt uusi hallitus on muuttanut suhtautumisensa liikenne infran kehittämistarpeeseen ja palannut vuonna 2003 hallitusohjelmassa mainittuun viiden liikennemuodon liikennejärjestelmä tutkimuksiin ja niiden mukaisiin liikenneverkkojen kehittämisiin.   http://bionavigaattori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277176-raideliikenne-ja-hallitusohjelmat-2000-luvulla

Nyt sittten mitä ilmeisimmin tarvitaan uudenlaisia yrittäjiä ja tutkijoita koska

Maassamme on tällä hetkellä  ilmeisesti jopa tuhansia virkamiehiä ,tutkijoita, ely -kunta  ja kehitysyhtiötyöntekijöitä  jotka ovat tuottaneet tietoa ja suunnitelmia vv 2007-2019 em poliittisten valintojen perusteella , jotka tulivat hallitusohjelman uuden viiden liikennemuoto valinnan takia vanhoiksi. 

 Tarkoittaa, että  poliittisen ohjauksen varjolla ja alla tiedemaailma on ohjannut tietoisesti  puutteelliseen liikennesuunnitteluun ja sen toteutukseen, kun vertailuna pidetään tämän hallituksen valintoja ja EU:ssa sovittuja strategioita vuodelta 2011. 

Edellisten hallitusten  suurimpana ”kukkasena ” voidaan pitää juuri em vuoden 2017  LVM raportin esittämän liikenneverkko vision jälkeen tehtyä yksipuolista raideliikenne kehittämisbuumia ennen hallituksen eroamista tehtävästään keväällä 2019.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Veikko, siirrän toimimattoman blogikirjoituksesi linkin tähän:

"Kirjoittaa tänään ylen kolumnissa Inka Mero", ks. alla:

https://yle.fi/uutiset/3-10825408?utm_source=newsl...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset